, ,

L’oréal Paris – Color Riche Collection Exclusive Pure Reds

Follow my blog with Bloglovin

 

Na de ‘Color Riche Collection Privée Nude’ heeft L’oréal Paris ook een collectie met exclusieve rode lipsticks uitgebracht. Zelf ben ik al een tijd op zoek naar een mooie roodtint voor op mijn lippen, dus ik was erg nieuwsgierig toen ik het pakket met deze lipsticks ontving. Ik kon niet wachten om het uit te pakken, foto’s te maken en de kleuren uit te testen.

 

L’oréal Paris_collection_exclusive_huls

L’oréal Paris – Collection Exclusive. Ook deze verpakking ziet er weer erg mooi en chic uit. Wederom een zwarte huls, maar nu met een print erop en een goud glimmende rand met daaronder te handtekeningen.

 

L’oréal-Paris_collection_exclusive_huls_open_1200px

L’oréal Paris Collection Exclusive | De kleuren op een rij

 

Zoals je kunt zien heb ik de kleuren van Blake, Doutzen, Julianne & Leatitia ontvangen. Er zijn nog een aantal meer kleuren, maar ik weet niet zeker of alle kleuren in Nederland verkrijgbaar zijn.

De lipsticks op mijn lippen.

Red_Blake_Doutzen_1200px

L’oréal Paris Collection Exclusive | links Blake – rechts Doutzen

Red_Julianne_Leatitia_1200px

L’oréal Paris Collection Exclusive | links Julianne – rechts Laetitia

 

Deze lipsticks zijn meer mat dan de Collection Privée en voelen dan ook wat droger aan op mijn lippen. Het maakt mijn lippen echter niet zo droog dat het me stoort tijdens het dragen van deze lipstick.

De lipsticks van Julianne en van Doutzen hebben een wat oranje ondertoon en de lipsticks van Blake en Laetitia hebben een wat koelere ondertoon. Mochten je tanden een gele waas hebben, dan kan je beter kiezen voor een lipstick met een koele ondertoon, zoals die van Blake en Laetitia.

Mijn favoriete rode kleur is Julianne’s Red lipstick. Ik twijfelde een beetje tussen die van Julianne en die van Blake, maar die van Julianne oogt net wat frisser vind ik. Doutzen haar lipstick is mij net teveel oranje getint en die van Laetitia vind ik te donker. Maar misschien moet ik er gewoon even aan wennen om een donkere lipstick te dragen. Wellicht denk ik daar dan over een paar weken anders over.

 

Red_Julianne_Lilianne

Mijn favoriete kleur, Julianne’s Red lipstick.

 

Net als de nude collectie is ook dit een mooie en betaalbare collectie (€14,95 per stuk). En heb je een Douglas card, dan krijg je ook op deze serie een korting van €3,74 per lipstick.

Ben je het met me eens dat Julianne’s Red mij het mooiste staat? Laat het even weten in een reactie. En vertel me dan gelijk wat jouw favoriete kleur is.