Alle foto’s worden digitaal opgestuurd via Wetransfer.com. Via deze website krijg je een link in je emailbox waarmee je de foto’s kan downloaden. Als je de link opent wijst alles zich vanzelf. Mocht je toch vragen hebben, dan kan je ons altijd benaderen voor extra uitleg.

Dit is afhankelijk van het gekozen concept. In de meeste gevallen krijg je 10-15 foto’s. Maar bekijk voor de zekerheid even de informatie bij de pagina van je gewenste concept.

Voor alle fotoshoots dient vooraf 40% van het totaalbedrag overgemaakt te worden op onze rekening. Na betaling van dit bedrag is je fotoshoot definitief gereserveerd. Na ontvangst van de previews, binnen twee weken na de fotoshoot, dien je de overige 60% van het factuurbedrag over te maken. Na ontvangst van het gehele bedrag zullen wij de foto’s opsturen.

De previews worden over het algemeen binnen twee weken na de fotoshoot opgestuurd. Na betaling van de volledige factuur worden de foto’s in hoge resolutie opgestuurd.

Ons studioadres is Veursestraatweg 185, 2264 EG Leidschendam. Maar wanneer je kiest voor een fotoshoot op locatie zijn er meerdere mogelijkheden, die we vooraf met je bespreken. Afhankelijk daarvan kunnen we dan in de studio afspreken of elkaar op locatie ontmoeten.

De fotograaf is Vincent Kos en daarnaast is afhankelijk van het concept de stylist en de visagist aanwezig. Bekijk voor meer informatie over onze teamleden de pagina ‘Over Fashionfoto’s’.

Als je dat leuk vind mag je altijd iemand meenemen om je te vergezellen tijdens de shoot. Hou er wel rekening mee dat alleen de personen waarvoor gereserveerd is op de foto kunnen in verband met de tijd die ervoor is ingepland.

Dit is afhankelijk van het concept dat je kiest, wanneer je kiest voor een concept met stylist is dat niet nodig. Voor alle overige concepten geldt dat je je eigen kleding meeneemt. Breng liever teveel mee dan te weinig.  Bijvoorbeeld enkele basic tops zijn vaak handig, met daarnaast wat excentriekere kleding eventueel. Huidskleurig ondergoed en een strapless bh is in veel gevallen handig om te voorkomen dat je ondergoed zichtbaar is bij doorschijnende kleding.

Openbaar vervoer:
Voor de ingang van het park waar de studio gevestigd is, is een bushalte, waar de bussen 45 en 46 regelmatig stoppen.

Auto:
Met de auto is de studio ook goed bereikbaar via de A44 en de A4. Er zijn genoeg gratis parkeerplaatsen rondom de studio.

Het adres is Veursestraatweg 185, 2264 EG Leidschendam. Kan je het echt niet vinden? Bel ons dan even op 06 48 56 42 22 en dan wijzen we je de weg.