, , ,

Welkom bij Fashionfoto’s!

Follow my blog with Bloglovin

Fashionfoto’s is voortgekomen uit Vincent Kos Photography. Wij willen het hiermee toegankelijker maken om professionele foto’s te laten maken van jezelf. Verras je vader & moeder of je vriend / vriendin met een echte fashionfoto van jezelf. Een stralende portretfoto met visagie of een volledige fotoreportage met visagie en styling.
Of neem contact met ons op voor een romantische fotoshoot met je vriend of vriendin.

Ook voor beginnende en ervaren modellen kan Fashionfoto’s een uitkomst bieden. Maar ook als je graag wilt kijken of model zijn wel iets is voor jou. Laat jezelf eens op een andere manier vastleggen om je portfolio op te bouwen of uit te breiden. Breid je portfolio uit met naturelfoto’s (met visagie), commerciele portretten of juist het tegenovergestelde.
Behalve voor foto’s kan je er bij ons ook voor kiezen om een video te laten maken. Laat zien wat je kan, verschillende blikken en poses in een video.

Fotograaf Vincent Kos is een zeer ervaren fotograaf en doet regelmatig fotoshoots met modellen van verschillende modellenbureau’s, o.a. Modelution en Fresh Models. Visagiste Lilianne Mantel doet regelmatig de visagie tijdens de fotoshoots van Vincent en is bij de meeste fotoshoots tevens aanwezig als backstage assistent. Daarnaast verzorgt Davien Hulsman, als ervaren fashion styliste, de styling voor onze fotoshoots

Wij vinden een ontspannen en gezellige sfeer tijdens de fotoshoots het belangrijkste element voor een goede foto. Alleen een goede sfeer kan ervoor zorgen dat je op de foto ook ontspannen bent, wat de foto ten goede komt.

Wij verwelkomen je graag in onze studio, maar nodigen je ook graag uit voor een fotoshoot op locatie.

Op onze blog houden wij je op de hoogte van alles wat wij meemaken. Je vind hier artikelen over zowel fashion als fotografie. Nieuwe producten, uitjes naar onder andere fotografie beurzen, fotoshoots, modeshows, etc.
Wij wensen je veel plezier met het lezen van onze artikelen en vinden het erg leuk als je een reactie achterlaat!

Het team van Fashionfoto’s

 

fashionfotos