Informatie over de fotograaf en onze werkwijze

Fashionfoto’s is een dochteronderneming van Vincent Kos Photography. Wij willen het hiermee toegankelijker maken om professionele foto’s te laten maken van jezelf. Verras je vader & moeder of je vriend(in) met echte fashionfotos van jezelf. Een stralende portretfoto met visagie of een volledige fotoreportage met visagie en styling.
Of neem contact met ons op voor een romantische fotoshoot met je vriend of vriendin.

Ook voor beginnende en ervaren modellen kan I een uitkomst bieden. Maar ook als je graag wilt kijken of model zijn wel iets is voor jou. Laat jezelf eens op een andere manier vastleggen om je portfolio op te bouwen of uit te breiden. Kies voor portfolio uitbreiding met naturel foto’s (met visagie), commerciele portretten of juist het tegenovergestelde.
Behalve voor foto’s kan je er bij ons ook voor kiezen om een video te laten maken. Laat zien wat je kan, verschillende blikken en poses in een video.

Fotograaf Vincent Kos is een zeer ervaren fotograaf en doet regelmatig fotoshoots met modellen van verschillende modellenbureau’s, o.a. Modelution en Fresh Models. Visagiste Didi doet regelmatig de visagie tijdens de fotoshoots van Vincent en is bij de meeste fotoshoots tevens aanwezig als backstage assistent.

Wij vinden een ontspannen en gezellige sfeer tijdens de fotoshoots het belangrijkste element voor een goede foto. Alleen een goede sfeer kan ervoor zorgen dat je op de foto ook ontspannen bent, wat de foto ten goede komt.

Wij verwelkomen je graag in onze fotostudio te Voorburg, aan de rand van Den Haag. Maar nodigen je ook graag uit voor een fotoshoot op locatie.

Het team van Fashionfoto’s

Het fototeam

Adriana

Adriana

Visagist, haarstylist en fashionstyliste
Vincent Kos

Vincent Kos

Fotograaf en eigenaar
Didi

Didi

Visagist

Informatie over de fotostudio en onze locatie

Wij fotograferen zowel in de fotostudio als op locatie. Eigenlijk zien wij de omgeving hier ook als een grote studio, mooie natuur versus de moderne en oude stad en architectuur.
Vooral werken met tegenlicht in de avonduren vinden wij geweldig.

Onze studio is gevestigd in Voorburg, bij Den Haag. Onze fotostudio is makkelijk bereikbaar zijn via de A12 en de A4. Een ander voordeel is dat het centrum van Den Haag op een steenworp afstand ligt, evenals het strand.

Fotostudio huren | Te huur een fotostudio

Ben je fotograaf en wil je een fotostudio huren?
Ook dan ben je bij ons van harte welkom. De fotostudio is te huur inclusief materialen. De fotostudio beschikt over apparatuur van verschillende professionele merken als Multiblitz en Lastolite.
Bekijk voor meer informatie over de verhuur van de fotostudio onze website www.tehuureenfotostudio.nl of neem rechtstreeks contact op met Vincent Kos door te bellen naar +31 6 48 56 42 22.

Studioadres

Vlielandseweg 20G
2641 KC Pijnacker (tussen Rotterdam en Den Haag)
+31 6 48 56 42 22

Contact

Meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons via studio63h (at) gmail.com of stuur ons een whatsapp bericht op bovenstaand nummer.