, , ,

Backstage bij Fashionfoto’s (Anke)

Follow my blog with Bloglovin

 

‘Backstage’ is een nieuwe categorie op onze blog. Regelmatig wordt er gevraagd hoe een fotoshoot er bij ons aan toe gaat. Veel klanten zijn het niet gewend om regelmatig op de foto te gaan en vinden het helemaal spannend wanneer er wat meer mensen aanwezig zijn, dan alleen een fotograaf. Bij onze fotoshoots zijn, afhankelijk van het gekozen concept, behalve de fotograaf ook een visagist en kledingstylist aanwezig.

Door regelmatig backstage momenten te plaatsen, willen we je wat meer betrekken bij onze fotoshoots. Je ziet hoeveel mensen er aanwezig zijn en wat ze doen. Je ziet enkele verschillende poses van een ‘model’ en op welke locaties we fotograferen. Soms zal er in deze categorie geen fotoreportage, maar een backstage filmpje geplaatst worden.

Vandaag enkele beelden van de fotoshoot van Anke. Zij heeft gekozen voor een concept met styling en visagie.

 

Backstage
anke_backstage_2
anke_backstage_3
anke_backstage_4

Styling: Davien Hulsman
Visagie: Lilianne Mantel
Fotografie: Vincent Kos
Locatie: Soesterduinen – Soest

 

Tijdens deze fotoshoot hebben we uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijk licht, dat door middel van een Lastolite reflectiescherm werd weerkaatst voor de juiste belichting. Zoals te zien op de foto’s is het licht bewolkt, het licht is hierdoor wat zachter dan wanneer de zon fel schijnt. Een fotoshoot op locatie kan dus ook plaatsvinden wanneer het iets minder zonnig is.

Voor de resultaten van deze fotoshoot verwijzen we je graag naar de pagina van het concept dat Anke gekozen heeft.
Als je meer backstage beelden wilt bekijken kan je terecht op onze backstage pagina.