NAAST FOTOGRAFIEDIENSTEN VERHUREN WIJ TEVENS EEN PROFESSIONELE DAGLICHT FOTOSTUDIO MET UNIEKE LIMBOWAND!

FotostudioVK is een daglichtstudio van fotograaf Vincent Kos. Je kunt zijn fotostudio huren. Inclusief grote limbowand zonder hoeken. Het hoogste witgedeelte van de limbo is 4 meter. En het hoogste punt van de studio is de punt van de lichtstraat, met 5 meter hoogte. De studio is geschikt voor alle foto-, film- en reclameproducties. Niets staat je in de weg om met puur zacht daglicht het mooiste werk uit je camera te toveren. Elke hoek in de studio heeft zijn eigen sfeer. Bij fel zonlicht kun je ervoor kiezen om je ontwerp neer te zetten in de lichtstrepen van het dakraam. De limbowand is groot genoeg – 12 meter breed en 8 meter diep – om altijd met zacht licht te kunnen werken. De studio heeft een grote lichtstraat van 10 meter lang en 4 meter breed, wat unieke lichtstrepen geeft op de limbowand.

Naast daglichtfotografie bieden wij ook het gebruik van flitsapparatuur aan. Wij verhuren de studio inclusief flitsapparatuur van Multiblitz.

Er is genoeg ruimte voor styling, visagie en overleg met de mensen die je meeneemt. Het werkoppervlak van de studio is 200 m2 groot en je beschikt over een aparte keuken. Het L-vormige rondwand gedeelte is 100 m2 groot.

Je kunt je eigen achtergrondkleur neerzetten. Wij hebben een zwarte rol en een greenscreen van 3,60 meter in huis. Je kunt rollen ophangen tot 3.60 meter breed. Inclusief een greenscreendoek.

De fotostudio bevindt zich in Voorburg, aan de rand van Den Haag. Erg goed bereikbaar. De afrit van de snelweg A12 is op 2 minuten van de studio. De studio is gevestigd tegenover het trein-, bus-, tram- en metrostation Laan van NOI.

Bekijk en boek de fotostudio via www.fotostudiovk.nl


1

2

3

4