De maand in foto’s | November

Follow my blog with Bloglovin

Hierbij geef ik je een klein kijkje in mijn leven met enkele foto’s van dingen die ik de afgelopen maand heb gezien, gekregen en meegemaakt.

 

3-nov-multiblitz

Begin van deze maand kregen we een mooi pakket met allerlei nieuwe flitsapparatuur van Multiblitz. Hierover heb ik ook een uitgebreider artikel geschreven.

 

Lunch met mijn zusje

8 november had ik met mijn zusje afgesproken. We zijn een dagje gaan shoppen in Breda en hadden ’s middags een lekkere lunch. Een tomatensoep met sandwich en nacho’s.

 

Fotshoot

9 november hadden we een fotoshoot. Hier had ik mijn spullen alvast uitgestald ter voorbereiding. Ik vind het altijd fijn als het er netjes en georganiseerd uit ziet voordat het model komt.

 

Backstage tijdens de fotoshoot

Backstage foto van dezelfde fotoshoot met prachtig daglicht in onze studio.

 

13 november was mijn 26e verjaardag, wat ik de vijftiende vierde met familie en vrienden. En mijn buurmeisjes wilden graag gelakte nagels.

Nagels lakken

Hier lak ik de nagels van Andra. Ze mocht zelf de kleuren kiezen. Rood, paars en blauw met gouden glitters, lekker vrolijk!

 

The Hunger Games, gezellig avondje

Vrijdag 21 november ben ik met Vincent naar de Hunger Games, Mockingjay Part 1 geweest. En daarna zijn we gezellig nog even een drankje gaan drinken op de boulevard in Scheveningen.

 

Kerstdecoratie

We hebben alvast wat inkopen gedaan ter decoratie voor in de studio, onder andere deze sterretjes. Dit is al op kerst gericht, maar we hebben ook heel wat gekocht wat niet specifiek gericht is op kerst. Hierover zal ik binnenkort een artikel plaatsen.

 

UIt eten

24 november had Vincent me meegenomen naar Grieks restaurant Eleni in Wassenaar. Een bord vol zoals je kunt zien, maar we hebben enorm gesmuld en een gezellige avond gehad. Zeker een aanrader!

Inglot bestelling

Afgelopen week ontving ik mijn bestelling van Inglot, waarvan ik binnenkort meer laat zien in een artikel. Ik kon al niet wachten totdat het er was en bij het openen zag ik deze verrassing. Erg leuk!

 

Goed begin van het weekend.

Vrijdagavond begon ik mijn weekend goed. Lekker relaxed met een kopje thee en de nieuwe Harper’s Bazaar. Altijd fijn even rustig bijkomen na een weekje werken.

 

Fotoshoot met Multiblitz apparatuur

En ook gisteren hadden we weer een fotoshoot. Hierbij hebben we flink gebruik gemaakt van de nieuwe flitsapparatuur van Multiblitz. Dit is de nieuwe Glambox en deze heeft de test goed doorstaan!

 

En nu zitten we alweer in december. De laatste maand van het jaar en daarna beginnen we aan 2015! Maar eerst nog even genieten van deze gezellige feestmaand! 😀

2 antwoorden

Reacties zijn gesloten.