,

Photokina 2014

Follow my blog with Bloglovin

Zaterdag 20 september waren we uitgenodigd voor de Photokina 2014. Een van de belangrijkste beurzen op het gebied van camera’s en andere fotoapparatuur.
De Photokina vind elke twee jaar plaats in de Koelnmesse in Keulen, Duitsland.

Bij de ingang werden we opgewacht door een medewerkster van Multiblitz die ons de weg wees naar hun stand. We werden enorm hartelijk ontvangen op de stand door Falk, een van de directeuren van Multiblitz.

En wat is nou mooier dan je eigen foto’s en filmpjes tentoongesteld te zien op de stand!

Multiblitz - Professional Lighting Equipment

Vincent’s foto op de stand van Multiblitz. Klik voor meer beelden van deze fotoshoot op de foto.

 

Multiblitz - Professional Lighting Equipment

De stand van Multiblitz op de Photokina

Beauté vs Beauté - Clemy Coenen

Filmpje van Clemy Coenen. Klik op de foto om het betreffende filmpje te bekijken.

We hebben de hele dag rondgelopen op de beurs en veel mooie nieuwe spullen bekeken. Binnenkort krijgen we ook weer enkele nieuwe lampen toegezonden van Multiblitz, dus we kunnen weer lekker aan de slag in onze studio.

Helaas hadden we geen tijd om nog een dag langer te blijven, want de Photokina is zo groot. Om alles te bekijken heb je echt wel wat meer tijd nodig. Alleen al de stands van merken als Carl Zeiss en Samsung zijn al enorm groot. Leica heeft zelfs een hele hal ter beschikking!

Samsung op de Photokina. Zoals te zien is op de foto wordt het heel groots en mooi gepresenteerd. Alle producten staan er om uit te proberen.

Wij hebben in ieder geval een leuk uitstapje gehad en weten weer wat er allemaal voor moois te krijgen is op het gebied van fotografie.